Jul i Faldsled

Jul i Falsled: Gamle traditioner og fortryllende oplevelser for hele familien

Hvert år slår en af Sydfyns smukkeste landsbyer byportene på vid gab for at tage imod gæster fra nær og fjern til en dag med udsøgt julehygge.

Der er altid gratis entré til Jul i Falsled, og alle er inviteret til at slentre mellem de mange boder, butikker og aktiviteter i byen og på havnen for at finde fine julegaver, dejlige delikatesser og hyggelige oplevelser.
Hvert år er der masser af gamle kendinge fra julemarkedet, der har eksisteret siden 2002, men også altid nye oplevelser.

Julemand og hesteoptog gennem hele byen
Julemanden ankommer om formiddagen, og han er altid kræsen med sin entré. Nogle år vælger han at ankomme med båd til havnen, andre år med helikopter. Traditionen tro bliver han altid modtaget af store og små, og så er der ellers optog igennem hele byen med heste, nisser, sang og musik.

Masser af aktiviteter for børn
Når børnene er mætte af Julemand og hesteoptog, kan de være med til forskellige aktiviteter. Måske kan de klappe grise på Bimosegaard, mens der bliver fortalt historier, på Stævnegaarden kan de ride på ponyer, og muligvis har campingpladsen arrangeret bålhygge. Hvert år er der både kendte og nye aktiviteter.

Ingen går sultne hjem
Der er altid masser af spisemuligheder til Jul i Falsled. Vandkanten Falsled serverer fx fish’n’chips og andre lækkerier, Marie Florence byder på flæskesteg eller andet godt, og Falsled Kro laver deres berømte gourmethotdogs. Du finder også øl, kaffe, gløgg og æbleskiver og meget mere rundt omkring i byen.

Skumringsandagt
Dagen rundes af med den traditionsrige skumringsandagt i Falsled Kirke.

Hvornår er Jul i Falsled?
Det hyggelige julemarked er altid den sidste søndag før første søndag i advent. 

Se det fulde program for Jul i Falsled med alle boder, spisesteder og aktiviteter for hele familien på: Facebook @JuliFalsled
Falsled Beboerforening - Assensvej 497 - 5642 Millinge